L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 20 de juny del 2022

El DIA DESPRÉS: EL Campionat de Marxa Nòrdic, èxit de tots i totes, del CETV, de l'Ajuntament i els seus departaments, dels voluntaris i dels treballadors municipals.

 

 

Ho vam dir ahir, tot i que va ser  de passada perquè en les  cròniques d’ahir del Campionat de Muntanya primava més l’aspecte esportiu, resultats i explicació dels actes duts a cap, però ja deixàvem ben clar que no s’havia d’oblidar el conjunt de protagonistes, i  que malauradament moltes vegades queden invisibles, i  no se solen nomenar massa tot i que són essencials perquè l’esdeveniment esportiu tinga èxit.

Celebrar un Campionat d’Espanya de Marxa Nòrdica Individual i 1r. Campionat d’Espanya en edat escolat i autonòmic no és una cosa qualsevol. La prova està en la quantitat de poblacions, algunes capitals, que el volien. Representa molt de treball, moltes hores, molts problemes a solucionar i després estar com es diu “al peu del canó” perquè no falta cap detall, que res isca malament, que tot ratlle la perfecció, i el nom del Centre Excursionista organitzador, la col·laboració de l’Ajuntament, i al cap i a la fi, el nom de Tavernes s’escampe amb orgull per tota la geografia nacional. Que tot no han de ser banderes negres en les platges que deixen Tavernes a l’altura del betum!!!

Per tant, un reconeixement a la tasca del CETV per guanyar la confiança de la FEDME i dur  el campionat a Tavernes, i  al seu "exèrcit"  de voluntaris que han vigilat el circuit, han fet coques, han fet bunyols, han donat dorsals, han preparat avituallament, han estat en tot moment al servei dels marxadors, etc, etc.  

 

 

 

Però també els membres de l’àrea d’esport i  també de la brigada i treballadors municipal, que han preparat tanques del circuit urbà, han  dut taules i cadires ací enllà, han traslladat elements de la cursa d’un costat a un altre, com també els tècnics de la Casa de la Cultura que han deixat a punt i ben enllestit el local perquè brillarà la presentació del Campionat de Marxa i algun acte més que s’hi ha fet, també els treballadors de la neteja per la tasca feta abans i després de l’esdeveniment, al cos de la policia local que ha vetllat per la seguretat tant dels espectadors com dels marxadors, a totes eixes persones que d’una manera o altra han posat el seu granet d’arena i que han contribuït per celebrar el campionat. Ha estat un treball participatiu, col·laboratiu i ben fet el de tots i totes.

No ens ha semblat gens just alguns comentaris elogiant només a una persona en concret que,  ha tingut el seu paper, però el treball realment no ha estat només d'una àrea municipal, ha implicat moltes àrees i departaments municipals recolzant el CETV (preparar ajudes, convenis econòmics, treballs d'intendència, etc) per fer possible el campionat. No negarem que ha estat una peça més de l’engranatge, important, com altres membres del govern, però no l’única, i siga dit de passada, tampoc va ser l’única persona que va exigir i gestionar a València l’abocament d’arena en la platja de Tavernes, com també s’ha arribat a dir. El càrrec que té és de major visibilitat i també de responsabilitat en esdeveniments esportius, eixirà més en les fotos, però els comentaris no han d’oblidar la tasca de tots els treballador de l’àrea d’esport i dels demés departament implicats (autoritzacions, permisos, etc) per  la faena feta.  La nostra enhorabona i felicitacions a eixos treballadors i treballadores, sempre oblidats, els invisibles.

 

 

 

Tampoc ens ha semblat massa elegant (així suau) que la portaveu del PP, felicite en les xarxes només al CETV i els seus voluntaris, i no diga res, cap paraula dels treballadors de l’Ajuntament, o del mateix Ajuntament que és col·laborador (en treball i diners) en l’esdeveniment. Fotos de la presentació, però cap dels representants oficials de l'Ajuntament en l'acte. 

Oblit total, i segurament calculat a l’Ajuntament, que  per a ella no ha existit, no ha fet res, no ha col·laborat ni ha intervingut en  res.  ¿Serà perquè el campionat ha estat un èxit d’organització i col·laboració CETV i Ajuntament, i ella no escriu mai res en positiu  de l’Ajuntament del seu poble?  

I ací cal recordar que l’Ajuntament són tots, govern i oposició, i fins i tot tot el poble perquè ells, per a bé o per a mal, ens representen. I vulga o no vulga, en forma part, és Ajuntament, tot i que massa vegades, com en aquesta ocasió, ho oblida quan hauria d’estar orgullosa de l’èxit aconseguit, que al cap i a la fi és l’èxit de Tavernes, de tots i totes, inclòs del seu partit.


Elaboració pròpia