L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de juny del 2022

Una passejada amb les mascotes al Mirador i Sant Llorenç per al dissabte, dia 12


La Regidoria de Benestar Animal i l’Associació Animalista de Tavernes han programat per al pròxim diumenge 12 de juny una eixida amb mascotes pel Mirador i paratges del Sant Llorenç. L’eixida serà des del parc caní dels Sequers a les 9 hores i es farà una parada en el paratge per a esmorzar (inclòs en el preu d’inscripció) i descansar.

Per a poder inscriure’s en l’activitat, serà imprescindible que les mascotes tinguen xip i estiguen al dia amb la pauta de vacunació, així com fer-se càrrec de la mascota durant tota la passejada.

La regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, ha assenyalat que “seguim potenciant la socialització dels gossos i també dels seus amos, a més del respecte per la naturalesa que ens envolta, espais on les mascotes són benvingudes i poden gaudir de la natura”. 
 
 Les inscripcions es fan mitjançant un Bizum de 5 euros al telèfon mòbil 608 647 200, que anirà íntegrament destinat a ajudar l’Associació Animalista de Tavernes, indicant el vostre nom i el concepte PASSEIG. També es podran adquirir samarretes del Dia de la Mascota (fins a esgotar existències) per 5 euros a benefici de l’associació local. 
 
 
Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació  04/06/2022 18:19