L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.043
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 29.808

dijous, 16 de juny del 2022

L'Ajuntament efectua millores en els campets esportius de la GoletaL'Ajuntament ha iniciat, segons hem pogut comprovar, un conjunt d'obres de millora en les pistes esportives ubicades en la zona nord de la platja de la Goleta, ja en el límit del Canal de Defensa.

Les obres que es duen a cap  ens ha confirmat el regidor d'Urbanisme Josep Llàcer, que afecten la solera de la pista de futbet situada més prop de la platja, i on a dia d'avui dijous s'ha iniciat ja l'abocament del formigó pista esportiva, on també s'hi instal·laran dues noves porteries, mentre la resta de les pistes seran novament senyalitzades per a facilitar la pràctica d'esport.

 


 

Igualment les obres serviran per a substituir la tanca actual per una altra de nova.

Redacció amb fotografies d'ahir dimecres