L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dimecres, 1 de juny del 2022

Taller d'iniciació a la ràdio per a la gent gran

 
 
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha programat una sèrie de tallers d’iniciació a la ràdio per a les persones majors de 60 anys durant el mes de juny.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “este tipus d’activitats permeten que els i les més majors s’acosten a les noves tecnologies com la ràdio i els mitjans de comunicació, un àmbit molt cridaner i que els ajudarà a socialitzar”. 
 
En concret es tracta d’una activitat innovadora i atractiva que té com a objectiu principal acostar a la gent gran al sector de la radiofòrmula, aprendre com funciona i formar part d’un programa de ràdio per a sentir-se partícips en l’entorn dels mitjans de comunicació i continuar treballant en la digitalització.

Per a participar-hi, cal inscriure’s cridant al telèfon 96 282 11 42 en horari de 9 a 14 hores. Es faran diferents grups, i una vegada estiguen tancats, s’informarà de la data d’inici dels tallers.
 
 Segons la nota del Gabinet de Premsa i Comunicació 31/05/2022 21:07