L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de juny del 2022

La regidora de Comerç Local informa al sector comercial les subvencions de la Generalitat per al 2022



L'Ajuntament de Tavernes a través de la Regidoria de Comerç local i en col·laboració amb l'Associació de Comerciants van realitzar una xarrada explicativa dedicada al sector comercial sobre les subvencions disponibles en matèria de comerç i artesania de la Generalitat Valenciana en el 2022.
 
 
 
La regidora Mònica Palomares, de Compromis, ha remarcat "el gran ventall que abracen aquestes ajudes, amb moltes possibilitats i per això és important que els comerciants les coneguen. L'Ajuntament des de l'ADL i el Departament de Comerc Local que està a la seua disposició per resoldre qualsevol dubte. El que fem és impulsar el petit comerç local, portar-lo de la mà cap a les ajudes".
 
 
 
La regidora ha remarcat que "des de l’Ajuntament intentem informar i orientar als nostres comerciants en tot allò que necessiten. Les ajudes es denominen “Avalem Comerç”, “Avalem Equipament Artesà”, “Formació Comercial” i “Avalem Espais Comercials” i tenen l’objectiu d'incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat de serveis i productes que ofereix el xicotet comerç a tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat". 
 
La jornada formativa i explicativa va proporcionar informació i orientació al teixit empresarial sobre les ajudes que ofereix la Generalitat Valenciana per afavorir el xicotet comerç.