L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 12 de juny del 2022

Aquest és l'estat de la reposició d'arena a un mes d'inici dels treballs



Si fa no fa ja portem un mes de reposició d'arena a les platges de Tavernes. S'ha avançat i el treball ja es nota però queda molt a fer, com podeu comprovar a les fotografies, fins a principi de juliol quan es diu que està previst l'acabament de l'actuació urgent.

Les xifres parlen de 80.000 tones d'arena extreta de diversos punts del litoral pròxim (Gandia, Xeraco, del mateix Tavernes) i transportada en camions que l'aboquen als trams de platges afectades mentre la maquinària pesant acumula i aplana després, en una tasca feixuga que aconsegueix guanyar uns metres de platja a la mar.

 




Fotografies de la platja de la Goleta

Tot amb un objectiu: Aconseguir una platja mínimament digna per aquest estiu, i que els estiuejants puguen gaudir del sol i de la mar. Perquè tothom és conscient que al primer gran temporal, desapareixerà quasi tota, com ve passant any rere any.
 
Com ja hem dit en altres ocasions, els treballs es duen a cap en el tram nord de la platja de la Goleta, ací en major grau perquè la pèrdua i degradació era/és major,   i també en el tram nord de "Platja de Tavernes". En aquest casos, les fotografies descriuen millor que les paraules els treballs. 
 
 


Platja de Tavernes, amb rentapeus pendents d'instal·lar
 
 
Hi ha fotografies dels dos llocs, com publiquem també les fotografies dels rentapeus que hi estan aparcats a una vora, a l'espera de que acabe la reposició i poder instal·lar-los. Com es pot comprovar, ara mateix és impossible col·locar-los i que funcionen pels treballs, tot i la petició fora de lloc del PP en el passat plenari.
 
Elaboració pròpia. Fotografies d'ahir dissabte 11 de juny