L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 de juny del 2022

Dissabte s'inicia el XXVIII Torneig Marianó Carbó -Alpesa de cadets

El dissabte i diumenge vinent, dia 11 i 12 de juny, se celebra a la nostra ciutat el XXVIII Torneig Cadet Mariano Carbó-Alpesa i s'iniciarà amb el  partit que enfronta la UE Tavernes, club organitzador, i el Granada CF, a partir de les 18 hores de dissabte en el Camp Municipal valler. Cal destacar la presència del cadet del Granada CF, que se suma a l'homenatge i record de Salvador Escrihuela "Quiles", jugador valler que va formar part de la plantilla granadina de primera divisió durant molts anys.  

El segon partit del dia està anunciat a les 20 hores i enfrontarà els altres dos clubs participants en el torneig, el Valencia CF i el Levante UD, dos rivals i que tenen una ampla trajectòria de participació en el torneig.
 

 
Com ve essent habitual i és costum, el diumenge hi ha també previstos dos partits amb els mateixos horaris: el primer enfrontarà als dos equips perdedors de dissabte, que lluitaran pel tercer i pel quart lloc mentre que el segon partit serà la gran final, entre els dos equips guanyadors.

El XXVIII Torneig Cadet Mariano Carbó-Alpesa l’organitza la UE Tavernes en col·laboració amb l'Ajuntament, els pares i jugadors cadets que han acabat fa uns dies la temporada.  
 
 
 
El torneig, ja un clàssic entre els campionats de la categoria, compta a més del suport de l’Ajuntament valler, amb nombroses empreses i cases comercials, amb la qual s’aconsegueix dur a cap el torneig nacional i també editar el llibre commemoratiu  de l’any.

El Torneig de Futbol Base, categoria cadets, és un dels més prestigiosos de tot l’estat i ha comptat amb la presència dels equips de la categoria cadets dels més importants equips espanyols. Va ser impulsat per Mariano Carbó, de qui porta el nom, com a manera d’acréixer l’estima i amor dels joves en el futbol i amb el desig que fóra una eina de germanor entre els clubs que hi participen.
 
Elaboració pròpia