L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 10 de juny del 2022

Obres de millora en el carrer Calvari: eliminar canonades d'aigua de fibrociment i millorar l'accessibilitat

 

L'Ajuntament ha iniciat obres de millora en el carrer Calvari en el tram entre els carrers Mare de Déu del Desemparats i Pintor Sorolla, adjudicades després de la licitació pública a l'empresa "Grau Pascual". L’obra incideix de manera directa en el compliment dels objectius de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible de Tavernes. 
 
 
 

Les obres a executar contemplen:

 1. La substitució de les canalitzacions existents per reduir pèrdues en la xarxa, eliminar materials obsolets o corregir deficiències de pressió en la xarxa.

 2. La modificació o adaptació de voreres o altres elements urbans  amb  l’objectiu  de  millorar  les  condicions  d’accessibilitat  al  medi, la  millora  o implantació  de nova senyalització horitzontal i vertical en vies públiques. 

Dins d’aquests objectius, s’eliminaran les  barreres  arquitectòniques  de  la  zona  de  pas  dels  vianants  perquè siguen més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals, al temps que s’adequarà i es reformarà el paviment d’alguns trams de vorera en mal estat.

 

 Un altre aspecte important dels treballs, pel que afecta a la salut pública, és el desmuntatge de  canalització  soterrada  de  tubs  de  fibrociment  de  fins  a  20 cm de diàmetre, una tasca a realitzar per personal autoritzat.  Tots aquests tub seran substituïts per uns altres adequats i segons la normativa actual. Alhora, es realitzara una  preinstal·lació de  xarxa telefònica. 

Elaboració pròpia, segons les dades de licitació de la PCSP