L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 6 de juny del 2022

Avui ha començat la campanya "Junts, guanyem tots" de promoció del comerç local

 

Avui ha començat la campanya "Junts, guanyem tots", impulsada per l’Ajuntament de Tavernes i l’Associació de Comerciants, mitjançant la qual es posa en circulació 2.000 xecs per valor de 25 euros que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits. El llistat dels comerços que hi participen (en total són 46) els podeu consultar en el cartell que obri aquesta informació.

Avui de matí han estat molts els veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys els qui s'han acostat a la Casa de la Cultura i, amb la presentació del seu DNI, perquè cada xec està personalitzat per arribar al major nombre de beneficiaris possible, pot adquirir el seu xec, un xec per persona, és a dir, un màxim de 50 euros en xecs (el cost és de 25 euros). 

 

Això es possible perquè del total de 50.000 euros en xecs a gastar en establiments i comerços de Tavernes, el consistori ha destinat 30.000 euros mitjançant un conveni extraordinari signat amb l’Associació de Comerciants de Tavernes, dels quals, 25.000 euros són per a cobrir la meitat del valor dels xecs i la resta per a pagar costos de gestió i promoció.

 


La ciutadania podrà adquirir els xecs presencialment els dies 6, 7 i 8 de juny en la Casa de la Cultura, en horari de 9 a 11 hores i de 18.30 a 20.30 hores.
 
Elaboració pròpia basada en la informació de la campanya. Fotografies facebook Ajuntament