L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 9 de juny del 2022

Tavernes celebra avui a la Casa de la Cultura la 22é Festa de l'Esport

 

Tavernes celebra aquesta vesprada, a partir de les 19'30 hores, en la Casa de la Cultura la 22é edició de la "Festa de l'Esport", una cita anual en la qual l'Ajuntament de Tavernes reuneix i distingeix els esportistes vallers que han destacat al seu club.

Les nominacions especials d'aquest 2022 seran per a l'empresa d'aluminis "La Llevantina ", empresa familiar d'ampla trajectòria des del 1970 i que col·labora sempre en les tasques de manteniment de les instal·lacions esportives per tal que no sorgesquen mai contratemps; a José Enguix Sales, president del Comitè Tècnic de la Federació d'Àrbitres; a Mara Rolli,  campiona autonòmica i de Espanya Sub 16 i a Rosa Sansaloni, Campiona Absoluta de la Copa Federació de Duatló i de la Veterana de la Lliga de Clubs, medalla d’or en campionat d’Espanya per autonomies, medalla d’or en el Campionat Autonòmic de Duatló de BTT, medalla d’or en el campionat per equips de triatló BTT, entre altres.

Els nominats honorífics seran els següents: Penya 04 Ferracost campió primera divisió d'honor (Futbol Penyes), Aleví "A" O.E. Tavernes, Benjamí "A" O.E. Tavernes, C.B. Tavernes Infantil Femení i C.B. Infantil Masculí campions dels seus grups i el Club d'Halterofília Tavernes campió autonòmic per clubs "B".

Després hi ha els i les esportistes nominats pels clubs vallers  Club Atletisme la Valldigna, Associació de Cavalls, Club Karate Do Tavernes, Patinatge, Centre Excursionista Marxa Nòrdica, C.B. Tavernes, Club Ciclista la Valldigna, Tavernes Rugbi Club, Club de Pilota la Valldigna, O.E. Tavernes, Colombicultura, Club de Tennis la Valldigna, Club Hípic Pataco, Halterofília, Atlètic la Vall, Penya 04 Ferracost, Gimnàstica Artística, Penya Alpesa, Club Atletisme i Natació, Club de Pesca amb Rall Aparcova.