L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 26 de juny del 2022

Avui es presenta a Tavernes "Reciclar per a Consermar", la campanya de la Generalitat de foment del reciclatge a les platges



Tavernes acull la presentació de la campanya "Reciclar per a ConserMar", impulsada per la Generalitat Valenciana i Ecoembes per a fomentar el reciclatge en les platges valencianes i respectar l’ecosistema marí.

La presentació es farà demà dilluns, 27 de juny, en una roda de premsa en la platja de Tavernes, a les 12 hores en l’accés principal a la platja en el carrer del Mar, i comptarà amb la presència de la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, i el coordinador de Màrqueting d’Ecoembes, Juan Manuel Alonso.

La campanya “Reciclar per a ConserMar” té per objectiu informar i fomentar entre els ciutadans la recollida selectiva de residus d'envasos generats a les platges, a més de cridar l'atenció per a frenar l'abandó dels residus a les platges.

L'acció reforçarà la importància de la separació domèstica i fora de la llar per a afavorir el reciclatge dels envasos de plàstic, metàl·lics i brics en el contenidor groc i el paper i el cartó en el contenidor blau. Amb tot això, s'ajuda a reduir la contaminació, millorar la qualitat mediambiental i contribuir a l'economia circular dels envasos.
 
 


Reciclar per a ConserMar.

La campanya es desenvoluparà entre el 29 de juny de 2022 i el 24 de juliol de 2022 i en la província de València serà la platja de Tavernes on s'inicie la campanya eixe dia 29.

Tot coincidint amb l'inici de la campanya a la nostra platja, els ciutadans podran acostar-se a l'estand que se situarà enfront dels accessos de la platja on s'informarà dels beneficis del reciclatge per al medi ambient. A més, se'ls ajudarà a millorar la separació correcta de residus i es resoldran els dubtes sobre on i com cal depositar un determinat residu, fent possible el seu posterior reciclatge. Aquestes accions in situ permeten arribar al major nombre possible de veïns i conscienciar-los de la importància de reciclar en qualsevol situació i lloc.

En definitiva, es tracta d'implicar els ciutadans com a agents actius preservadors del patrimoni comú que representen les nostres platges, valorant-les com el que són, un tresor natural en l'ús i gaudi del qual està basat a més en bona part el nostre desenvolupament econòmic.

Informació del web ConserMar i Gabinet de Premsa Municipal