L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de juny del 2022

Un tercer lloc individual i el subcampionat per equips aconseguit pels participants de Tavernes en el Campionat d'Espanya.

 

El passat cap de setmana, i més en concret els dies 3, 4 i 5, es va celebrar a l'Hotel Bali de Benidorm el Campionat d'Espanya de futbolí, en distintes modalitats i categories, i on hem de remarcar el bon resultats i èxits aconseguits pels distints  participants de Tavernes.

 

El valler José Hernàndez es va proclamar tercer classificat en el campionat d'Espanya, però cal també remarcar que l'equip de tres vallers, Jose Hernàndez, Sergio Vela i Sergi Vela, actuant en representació de la nostra comunitat, van aconseguir el subcampionat d'Espanya, i el campionat en la modalitat de seleccions provincials.

 Els vallers entrenen en les instal·lacions de futbolí que hi ha al Bar Musical, de la Societat Instructiva Unió Musical, on podem vore'ls tots els dies practicant un esport molt desconegut, casi considerat com un joc, però que resulta complex i complicat també de jugar.

 La nostra enhorabona