L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

dijous, 16 de juny del 2022

L'Alumnat de pintura del Taller d'Ocupació millora l 'entrada a la platja

 


Els alumnes de l'especialitat de pintura del Taller d'Ocupació "Millorem l''entorn de Tavernes IV" estan duent a cap treballs de manteniment i millora de diversos llocs de la platja. 

Ahir mateix podíem observar com l'entrada al nucli urbà des de la carretera CV6031, allò que es coneix com a Camí de la Mar, en la placeta de la Porta del Sol, els alumnes efectuaven tasques de pintura de jardiners, mobiliari i vials, uns treballs que continuaran aquesta dies en actuacions en altres llocs.  

 

Aquestes activitats es duen a cap dins dels objectius generals que tenen els tallers de millorar i mantindre edificis i llocs públics tant dels cascs urbans com del terme municipal.

Elaboració pròpia. Fotos d'ahir dimecres