L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 12 de juny del 2022

El cadet del Granada CF es proclama campió del XXVIII Torneig "Mariano Carbó-Alpesa"

Granada CF

 

El Granada CF es va proclamar campió del XXVIII Torneig de Cadets "Mariano Carbó-Alpesa" en vèncer en la final al València CF pel resultat de 3-2.

El partit en si ha estat molt disputat, tot i que semblava d'inici que  el Granada s'emportaria el trofeu sense problemes en posar el marcador en un 3-0. Però el panorama va canviar i en una bona reacció dels valencians, aconseguiren dos gols, amb la qual cosa el 3-2 es va convertir en un partit molt mogut, amb ocasions en les dues àrees, i que el València va poder empatar. Un bon partit de final, una de les més espectaculars que es recorden en la història del torneig i que va agradar els afeccionats assistents.

 

València CF

 

En el partir de consolació, el Llevant derrotava el Tavernes per 3-0. L'equip valler va plantar car i va jugar amb voluntat i entusiasme, però no va poder en cap moment ser rival per un bon equip, que havia empatat amb el València la primera jornada i no va passar a la final per penals.

 

Llevant UE dalt i UE Tavernes davall

 

Després dels partits s'han lliurat els trofeus als equips i jugadors destacats, intervenint l'alcalde de la ciutat, Sergi Gonzàlez, la regidora d'esports, el president del Tavernes i els fills de Salvador Escrihuela "Quiles". El torneig ha comptat amb la presència de Xivert regidors del consistori.

 

Tonet Juan, millor jugador local


Omar Jannek millor jugador del torneig
 

Com és tradicional l'empresa "Azulejos Tarin" va lliurar el trofeu al millor jugador local a Tonet Juan mentre el trofeu com a millor jugador del torneig era per al jugador del Granada Omar  Jannek.

Un torneig que una vegada més ha comptat amb una perfecta organització gràcies al treball i esforç tant de la UE Tavernes com dels pares dels jugadors cadets, mereixent igualment l'agraïment les moltes empreses que col·laboren en l'esdeveniment. 

 

Elaboració pròpia