L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

diumenge, 12 de juny del 2022

L'Ajuntament repinta els senyals horitzontals de la platjaEls vehicles i vianants que circulen-caminen per l'Avinguda de la Marina i altres zones de la platja han pogut comprovar com  s'ha iniciat un procés de repintat dels senyals de transit sobre l'asfalt de la via, allò que es coneix com la senyalització horitzontal. La tasca, per no causar molèsties, es realitza durant la nit.
 


L'objectiu és deixar clar i perfectament visibles aquells aspectes que ajuden a millorar tant la circulació, com els aparcaments de vehicles, passos de vianants... en resum, millorar la seguretat vial. 

 

Cal suposar que els treballs continuaran els pròxims dies en altres punts del casc urbà de lo platja, fins tindre-ho tot enllestit abans de l'inici de la temporada estival vallers, habitualment coincident amb la celebració de la Nit de Sant Joan, quan els/les alumnes ja han conclós la activitats educatives en els centres escolars.

Elaboració pròpia