L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 13 de juny del 2022

Tot ho vorem: Si al final resultarà que el PP era el salvador de les platges de Tavernes... i no ho sabíem!!!

El govern de M.Rajoy (PP) només va actuar en reposicions d'arena. Els projectes que diuen van començar a executar els desconeixem. A vore si ens els mostren.
 
 
Publica el diari "Levante-EMV" en parlar de les nostres platges que el PP ha afirmat que el govern de M.Rajoy tenia "proyectos que estaban ya elaborados en el año 2015". Sobre els projectes diu que  "el último gobierno del PPCV aprobó las actuaciones (en la costa valenciana) y comenzó a ejecutarlas, pero con el Gobierno de Sánchez todo se ha paralizado, lo que condena a nuestra costa a sumar daños año tras año". Paraules textuals de la vicesecretària  de "Ecología y Desarrollo del PPCV", Elena Albalat.
 
I que calladet ho tenien, després tot i el que ha passat  els últims 10 anys! O siga que en el 2015 tenien uns projectes...  i els de Tavernes mai no els presentaren, ni explicaren, ni en la premsa, ni enlloc. No els hem vistos.  A Tavernes el cas és mes feridor: el PP local no ha fet mai cap esment d'eixos projectes, ni en els plens, tot i que allí s'ha parlat de la reposició d'arena, de la col·locació de la malla geotextil de retenció d'arena, l'estat de les platges... tot això ha estat el pa nostre en molts plens des del 2015 fins ara. I ells sense dir res.
 
 
Estudi del CEDEX, únic document conegut sobre la platja (2012), que es va  quedar oblidat en un calaix del Ministeri del govern de Rajoy. ¿Serà aquest estudi "los proyectos que estaban eleborados en el año 2015?`

 
Ens podem creure això dels projectes ja en el 2015? Si no anem errats ni s'ha publicat en premsa cap projecte del PP per millorar i eliminar riscos en les platges de Tavernes, ni els plecs tècnics i administratius de la licitació (podeu buscar en la PCSP), ni l'adjudicació final i els terminis d'execució. Demanem al PP de Tavernes a que els presente en el ple de juliol.
 
Senyors del PP, no ens creguem res del que diuen en el diari, quan en anys i amb tot el que ha passat, en especial a la Goleta, mai no digueren res. Esperem que mostren els projectes, l'aprovació del Consell de Ministres, i ja que diuen que es van començar a executar, que ens diguen quina empresa havia d'eliminar d'eliminar els riscos i quines actuacions va fer a les  platges de Tavernes.
 
 

Any 2016. El delegat del govern Juan Carlos Moragues (PP) anuncia una nova reposició d'arena. Però de les solucions que ara diuen tenien, mai res de res.
 
Senyors del PP,  a Tavernes les úniques actuacions conegudes del govern del PP han estat per perjudicar-nos: eliminar el projecte del Vaca (vora 40 milions) en fase d'adjudicació d'obres i eliminar el transformador del Polígon el Golfo del Pla Elèctric Nacional.

Cal saber la història, i que no ens enganyen

Ho hem dit moltes vegades: durant anys i anys el PP a Madrid i València, i el grup municipal de Tavernes, i més en concret durant el govern de M. Rajoy, han mantingut un silenci absolut. 

A Madrid, des del 2011,  les esmenes de Joan Baldoví als pressupostos de l'Estat del PP on es demanava escometre actuacions a les platges de Tavernes i altres valencianes, en concret entre el Brosquil i Oliva, foren sempre votades en contra pels diputats populars els valencians inclosos. 
 

El PP de Tavernes no va recolzar la concentració davant Delegació de Govern exigint solucions

A Tavernes, cap proposta, cap moció en els plens, cap gestió davant del seu govern a Madrid i a València. Si no  feren acte de presència en la concentració davant davant la Delegació del Govern a València que presidia el gandià Juan Carlos Moragues, per  exigir solucions per a la Goleta. 

I així  fins al juny del 2018: el PP perd el govern de l'Estat a favor del PSOE, i el seu silenci d'anys es converteix en crítica i exigències d'actuacions, mai no demanades mentre foren govern.

Elaboració pròpia