L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 21 de juny del 2022

L'Ajuntament inicia la millora de les pistes de pàdel de la platja


L'Ajuntament ha iniciat els treballa de millora de les pistes de pàdel situades en la platja de la Goleta, enfront de la residència Solimar, uns treballs que serviran per reposar l’equipament esportiu i canviar les tanques laterals i superiors tal com es veu en les fotografies d'ahir dilluns. La millora de les instal·lacions, que s'ha iniciat amb la retirada de les tanques velles i la posterior substitució per unes de noves està previst s'acabe aquesta setmana.

 

 

 

 En la mateixa zona, la Brigada Municipal ha treballat aquests dies per tal d'habilitar una mena d'envelat que permeta incrementar les zones d'ombra i facilite la pràctica de les activitats d’estiu que allí es realitzen.

 

El regidor d’Obres Públiques, Josep Llàcer, de Compromís, fa uns dies en parlar tant d'aquestes millores com les que es duen a cap en els camps esportius al nord de la Goleta indicava que és el resultat coordinat entre les diferents àrees de l'ajuntament  per aconseguir que les instal·lacions esportives estiguen en les millors condicions d'ús per a veïns i estadants.

Elaboració pròpia