L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de febrer del 2022

PLE FEBRER 2022: No és veritat que s'haja suprimit una plaça de pediatria o que falten metges en el Servei d'Urgències

 

La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, de Compromís va afirmar i confirmar en el ple que s'ha augmentat en una plaça el servei de pediatria de Tavernes que ha passat de 3 a tindre 4 places de metges i, per tant, negava que s’haja eliminat una plaça en aquesta especialitat d’atenció infantil.

La regidora de Compromís, sanitària de professió,  contestava així un prec de la portaveu del PP que demanava que “torne el servei de pediatria”, però també informava que hi ha un dels metges especialistes que està de baixa i que si no s’havia cobert la baixa amb un nou facultatiu és perquè actualment no hi ha cap especialista pediatra sense treballar, remarcant que ara mateix no hi ha cap metge/essa o infermer/a en atur i sense treball.

I remarcava: “això no és igual que dir que s’ha suprimit una plaça. Voldria que s’informaren  directament dels coordinadors del Centre de Salut. No sé d’on trauen la informació. Parlen amb els coordinadors i no traguen la informació escoltant d’ací o d’allà” indicava Mònica Palomares que afirmava que els coordinadors del Centre de Salut li havien dit al voltant del que deia el PP: "No és veritat".

Una resposta semblant va donar a la portaveu del PP que en un prec havia demanat “que es recupere el Servei d’Urgències”. Mònica Palomares, sanitària de professió, confirmava al ple que el: “El Servei d’Urgències continua treballant igual que fa anys. No s’ha llevat cap plaça de metge d’urgències”.

Oferim la intervenció de la regidora responsable de Sanitat Municipal