L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 30 de desembre del 2023

La zona d'acampada del Festivern posa el cartell de "completa".

Les arribades no s'han deturat. Ahir per la vesprada el riu de jovent que arribava a Tavernes va continuar fins la posta del sol i avui pel matí s'han représ les arribades, amb menys intensitat que ahir, que per alguna cosa era el primer dia de Festivern i sempre és el de major aglomeració.

 

 

Les imatges que us oferim són prou eloqüents, en parlen a soles, de l'ambientàs que hi ha en la zona d'acampada, pràcticament plena, però que amb bastant seguretat continuarà omplint-se més encara fins ocupar tots els espais possibles. El fet que el cap d'any siga en diumenge, i el dilluns, primer dia festiu ajuda al desplaçament a Tavernes del jovent, també empés per un gran cartell de grups participants.

Una primera imatge que obri aquesta crònica feta des de la pujada a Les Creus i que permet contemplar amb tota la grandiositat la força que té el Festivern. Les altres fotos preses de dalt, però ja més a tocar el terra, per acabar amb unes imatges de les tendes muntades en l'acampada. 

 

I tot això unit a un ambientàs grandíssim, amb els carrers plens i la gent en moviment bé per anar de compres, bé com molts altres, sobre tot famílies, per assistir al Festivernet per a menuts, o per participar en el correbars.

D'una forma o altra, i aprofitant el bon oratge i dia asoleillat, hi ha molt bon ambient, molta alegria, i molta festa. Un any més celebrem a Tavernes el Festivern i acollim amb els braços oberts a joves arribats de punts molt diversos de la geografia peninsular per festejar l'arribada del nou any. Bon Festivern i millor entrada a l'any nou.