L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 18 de desembre del 2023

PLE DESEMBRE 2023: L'Ajuntament ret homenatge a funcionaris-treballadors jubilats i al cap de la Policia Local



L'Ajuntament de Tavernes ha retut en el ple que se celebra aquesta nit un homenatge als funcionaris i treballadors municipals Paco Sales, Merxe Carbonell, Maria Amparo Hurtado i Maria José Berga amb motiu de la seua jubilació. 

Els portaveus dels distints grups municipals han dedicat unes paraules recordant la tasca efectuada en tants anys de dedicació a la ciutat i als seus veïns i veïns i desitjant-los el millor en aquesta nova etapa de la seua vida que ara s'inicia.

Els quatre homenatjats han rebut una placa recordatori de mans de l'alcaldessa Lara Romero i després s'ha efectuat la habitual fotografia dels homenatjats amb tota la corporació.

 

El ple ha retut també un homenatge el cap de la Policia Local, Ginés Ortega, amb motiu d'haver estat guardonat amb la distinció-medalla Gran Creu al Mèrit Policial, que li ha posat l'alcaldessa Lara Romero a l'uniforme.   

 

Fotografies: captura de l'emissió del ple per youtube