L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 16 de desembre del 2023

Avui hem gaudit de concerts de nadales de la petita "Brassband" del departament de vent-metall

 

 

El departament de vent-metall de l'Escola de Música Mestre Arnau de la SIUM vallera ha tingut la feliç idea d'organitzar una petita "Brassband" per a interpretar nadales en diferents punts de Tavernes avui dissabte pel matí. L'alumnat que hi ha participat és des de segon d'ensenyament elemental fins al 6é d'ensenyament professional, un ample ventall de nivells que s'han coordinat per muntar les peces interpretades.

 

 

Els musics participants han actuat a partir de les 12 de migdia, primer a la porta del pavelló municipal, després davant la porta de l’Ajuntament i al passeig del País Valencià, per acabar sobre la 1 i mitja. 

 

Les fotografies que us oferim són de la interpretació en la plaça del pavelló municipal.