L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimecres, 27 de desembre del 2023

Concert de Nadal del cor "Quinze de març" : Us oferim els vídeos del concert

 

El cor de cambra "Quinze de març" va celebrar ahir el tradicional concert de Nadal en la capella de la Mare de Déui dels Desemparats de la parroquial de Sant Pere, una estança que es va quedar petita atesa l'assistència de públic al concert.

El cor ens va oferir una selecció de nadales com a felicitació de Nadal a la ciutat:

Niño dios de amor herido...Francisco Guerrero
Lindos angeles cantores...Popular
Parvulus nobis....M.Praetorius
O Magnum Mysterium....Pedro de Cristo
Ring Christmas bell.....M. Leontovich
Villancico mexicano...S XVI anònim.
White Christmas....Irvin Berling
Suite comercial nadalenca....J.B Alvarez
Santa nit..Gruber
Adeste fideles....J.Reading

 




Esmentar entre els al·licients del concert, poder conéixer les dues noves incorporacions, Andrea Arrufat i Sara Sapiña, que han començat a cantar aquesta temporada i l'alternança en la direcció per distints membres del grup.

Un any més el cor va seguir la tradició de fer cantar els components d'altres cors de la Valldigna que estaven presents, i tots plegats cantaren la nadala "Adestes fideles".

 

Els vídeos