L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 6 de desembre del 2023

Ahir es va encentre l'arbre de Nadal del passeig del País Valencià

 
 
L'arbre de Nadal instal·lat en el passeig País Valencià, i del qual podeu observar una vista general en la fotografia superior,  ja llueix amb tota la seua il·luminació. Ahir de vesprada va tindre lloc l'encesa d'aquest monumental arbre nadalenc, confeccionat un any més pels alumnes i usuaris del Centre Ocupacional Fundació Integra Valldigna, en un acte que va estar presidit per les autoritats locals, amb l'assistència de molts veïns i veïnes.
 
 
 
 
 
L'arbre ha estat confeccionat en els tallers de la fundació dins de les activitats programades i que cerquen una millora de la qualitat de vida dels usuaris, potenciar les seues capacitats i fer una preparació per a la incorporació a la vida laboral. L'arbre, com ve essent tradicional, ha estat confeccionat a partir de materials reciclats i està decorat amb diversos motius nadalencs.
 
 
La Coral Marinyén, dirigida en aquesta ocasió per Jordi Lledó, ens va recordar el temps nadalenc que s'acosta amb la interpretació de diverses nadales tradicionals (Adeste fideles, Joia en el Món, Siyhamba...) amb la qual cosa el passeig va viure moments d'alegria.
 
 
 
L'arbre de Nadal, conjuntament amb la il·luminació general de diversos punts del casc urbà i de la platja, donen una ambient festiu i de color a la ciutat, premonitori del gaudi de les pròximes festes.