L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 27 de desembre del 2023

Activitats festives del Festivern a més dels concerts musicals: Un dispositiu policial vetlarà perquè s'hi realitzen amb la màxima seguretat


L’Ajuntament augmentarà la presència policial als carrers de la ciutat per reforçar la seguretat ciutadana durant els dies del Festivern. Serà el triple d'agents de la Policia Local els que durant els dies 29 fins al 31 garantiran la seguretat i el benestar dels milers d’assistents que arriben a la ciutat.

La reunió de responsables polítics i de les forces de seguretat ha tingut lloc a l'Ajuntament, durant la qual s'ha decidit implementar un pla de seguretat que abasta diverses àrees amb l’objectiu de garantir un ambient festiu, segur i respectuós, així com una celebració del festival sense incidents. 

Per la seua banda, el Festivern ha donat a conéixer les activitats que es desenvoluparan a la ciutat independents dels concerts que tindran lloc a la carpa del Festivern i que podeu llegir tot seguit, amb la previsió de dies i horari.

 

 

Per tal de fer possible aquestes activitats, així com els concerts, i mantindre la seguretat tant als carrers vallers com a la zona d'acampada s'establiran punts de control que efectuaran inspeccions de seguretat. Un total de 4 patrulles per torn i 5 patrulles de banda de nit seran les responsables de vetlar per la seguretat, així com de controlar el dispositiu de trànsit en activitats com el correbars o les diverses cercaviles amb les xarangues. D’altra banda, s’afig al dispositiu la Guàrdia Civil amb agents i unitats canines per al control de drogues i explosius. La coordinació de totes les forces i cossos de seguretat ajudarà a donar una resposta ràpida i eficient davant de situacions imprevistes i hi haurà vigilància tant amb patrulles a peu com en vehicles. 

Cal recordar que la nit del dia 31, nit de Cap d'Any, hi haurà tres festes diferents en llocs de la localitat. Així, a  més del Festivern, hi ha revetla a la plaça Major amb l’orquestra Euforia i festa en la carpa La Lola en el polígon industrial.