L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 12 de desembre del 2023

La regidoria d'Esports instal·la noves cistelles de bàsquet al CEIP Alfàndec



La regidoria d'Esports, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llàcer,  ha instal·lat unes noves cistelles de bàsquet al pati del CEIP Alfàndec per tal de facilitar tant als escolars com als jugadors/es del CB Basquet els entrenaments i ús.

 

 

El regidor Llàcer, a qui hem preguntat per aquesta instal·lació, ens ha subratllat que el club de Bàsquet Tavernes ve utilitzant el pati de l'Alfàndec per les vesprades pels entrenaments i pràctiques esportives, i les instal·lacions existents només permetien la pràctica i entrenament del  minibàsquet, en estar adaptades i pensades com a instal·lació escolar.

La instal·lació per la regidoria d'Esports, segons el regidor de Compromís, amplia totes les possibilitats esportives d'ús i entrenament respecte al bàsquet, cosa que pensa beneficia els esportistes i també la pràctica escolar. El bàsquet és un esport que ha tingut una gran embranzida les darrers dècades a la nostra ciutat, de fet és avui dia l'esport més majoritari després del considerat "esport rei", el futbol.