L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 23 de desembre del 2023

El gran envelat del Festivern ja és a punt

 

L'envelat del Festivern ja està a punt. Ahir ja podíem observar la gran estructura, amb una capacitat sobre 10.000 persones totalment acabada, a falta només de la col·locació de les barres, serveis higiènics i acabament de l'escenari que acollira els concerts.

 

 

Com ha estat en totes les edicions del Festivern d'ençà que és Tavernes qui l'acull, és una gran estructura metàl·lica sobre els 90 metres de llargada per uns 40 d'amplada, damunt la qual descansa la lona de protecció i que està instal·lada en el descampat al costat del CEIP Alfàndec.



Les imatges sempre són millor que les paraules, i per tant us oferim unes fotografies d'ahir mateix perquè comproveu l'espectacularitat d'aquesta instal·lació.