L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 9 de desembre del 2023

ACTUALITZADA: Les corals Marinyén i Giltzarri Abesbatza ofereixen el concert de Nadal avui a les 20 hore a l'església de Sant Pere

 

El "Concert de Nadal" que tradicionalment celebra la Coral Marinyén per celebrar les festes nadalenques s'avança unes jornades i tindrà lloc dissabte, dia 9 de desembre, a les 20 hores en l'església de Sant Pere, amb l'al·licient de comptar amb la presència de la coral "Giltzarri Abesbatza" de Lesaka, municipi de Navarra, de la comarca de Bortziri.

La coral navarresa dirigida per Isabel Lácar Abril intepretarà "O vos omnes" d'A. Soler, "Mariam Matrem" de Michael McGlynn, "Ave Maria" de Rubén Cid, "Zure Gabeia" d'Eva Ugalde, "Kristalez inguratuta" d'Eva Ugalde, "Neno Xesus" de Julio Domínguez, "Una pena nuevamente" de Carlos Guastavino i "Xirmi-xarma" d'Eva Ugalde.

Per la seua banda, la coral vallera dirigida per Fran Lledó interpretarà "Esta tierra" de Javier Bustos, "Els àngels de la glòria" una nadala del segla XIII, "Ator ator" popular basca, "African Alleluja" de Benjamín Harlan i "Santa nit" de Gruber. 

Les dues corals interpretaran en conjunt com a final de l'acte "Adeste fideles".

Cal indicar que la Coral Marinyén va actuar fa ara un any en la localitat navarresa d'Olite-Erriberri, comarca de Tafalla, en un concert conjunt amb la coral "Giltzarri Abesbatza" de Lesaka, amb la qual cosa s'afermaren llaços de germanor i col·laboració que s'han concretat en aquesta visita dels navarresos a la nostra Valldigna. La nostra benvinguda.