L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 28 de desembre del 2023

Avui, dia 28 de desembre, nou vídeo satíric de Compromís de denuncia de la deriva especulativa del govern PP-Vox

 

Amb motiu del dia dels Innocents, Compromís ha fet públic un vídeo satíric que amb el nom "Comunidad Valenciana, una nueva oportunidad para especular", es denuncia la deriva especulativa que està encetant el nou govern de PP i Vox a la Generalitat Valenciana, amb mesures com la modificació de la llei de protecció del territori, l'ampliació del port de València, la negativa a regular els preus dels lloguers o la derogació de la taxa turística.

El vídeo simula ser un anunci publicitari institucional on el nou govern valencià ofereix totes les facilitats a les empreses especulatives per a invertir al territori valencià al preu que siga, i per això, no té complexos en modificar les normatives de protecció ambiental o social necessàries perquè els negocis especulatius tinguen el millor encaix.

Com en anys anteriors, les principals cares de la coalició, com Joan Ribó, Joan Baldoví, Aitana Más, Paula Espinosa, Àgueda Micó, Alberto Ibàñez o Vicent Marzà, es fan d'actors per un dia i es transformen en especuladors, turistes, banquers i amos de casa d'apostes. Tot en una comèdia amb l'estil més ridícula dels espots comercials de la televenda.

Al final del vídeo, la pantalla es torna a negre i es desvela la denúncia amb el següent text: "Tant de bo fora una innocentada. Els especuladors i corruptes han tornat a les institucions valencianes i no han tardat en continuar la desfeta que vam frenar en 2015. No deixem que es repartisquen i regalen el nostre país”.