L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 17 de desembre del 2023

El director de la banda de la SIUM, Carlos Sancho, guanya el II concurs de direcció "Xoan Montes", a Galícia

El director valler en un assaig del concurs
 

El director de la banda de la SIUM de Tavernes, Carlos Sancho Cantus, ha estat el guanyador del II concurs de direcció "Xoan Montes" convocat per la Banda Municipal de Santiago de Compostel·la (Galícia), en una final celebrada avui mateix.

La segona edició del certamen de directors de la Banda Municipal de Música de Santiago ha tingut tres finalistes que han mesurat les seues habilitats amb la interpretació, per aquest ordre, primer la portuguesa Renata da Silva Oliveira, amb l'obra de Fernando Buide "Do Gaiás ao Pedroso"; el valencià i valler Carlos Sancho Cantus, amb la peça de Manuel Otero Paino titulada "Ápeiron" i  Javier Alonso Pérez, de Pontevedra), amb l'obra de Javier Ces Calvo "A Curuxa". 

Els tres finalistes amb el director de la banda de Santiago de Compostel·la, David Fuiza, a l'esquerra de la imatge

 Finalment, els tres directors finalistes han dirigit una peça de l'autor al qual es dedica el concurs, Xoán Montes, titulada "Fantasia sobre aires galegos".  

La nostra enhorabona.