L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 12 de desembre del 2023

Els participants en el programa "Tavernes camina" visiten l'Ullal Gran

 

Les activitats del programa "Tavernes Camina" continuen segons la programació i ahir dilluns  els participants van poder gaudir d'una visita a uns dels paratges naturals més emblemàtics de Tavernes i la Valldigna, l'Ullal Gran, acompanyats del monitor Dani Vercher "Roto".

Aquesta activitat està organitzada pel Centre de Salut de la nostra ciutat i compta amb la col·laboració de les regidories de Sanitat, que presideix Zeus Grau d'EU, i la d'Esport, presidida per Josep Llàcer, de Compromís, amb la coordinació i recolzament del Departament de Salut de Gandia.

La campanya està dirigida preferentment a gent gran i joves majors de 18 anys, que no tenen una gran activitat física, o pateixen malestar emocional i falta de suport relacional. Les caminades en grup per llocs i paratges del nostre terme tenen una durada aproximada d'una hora o hora i mitja.
 
L'activitat es beneficia de l'avantatge que presenta Tavernes, amb moltes rutes que afavoreixen els passejos a l'aire lliure, activitat que sense dubte aporta molts beneficis a la salut, a més de servir d'eina de relació social.