L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 1 de desembre del 2023

L'Ajuntament tanca des d'avui i durant una setmana el pas de vehicles pel vial sud del Passeig del País Valencià

 


Avui, avui, primer dia de desembre i a partir de les 15 hores es tanca el trànsit de vehicles pel denominat vial sud del Passeig del País Valencià (fotografia superior). La prohibició al trànsit estarà en vigor des d'avui divendres, dia 1 de desembre, fins al diumenge dia 10 a les 22 hores.  

El govern local de l'Ajuntament estudia diverses propostes per a reduir el trànsit en el centre de la ciutat per tal de crear un entorn més amable i segur per als vianants sempre en coordinació amb la Policia Local. Una d'aquestes idees l'engega el pròxim divendres amb l'objectiu que les persones gaudesquen de l’espai urbà i el govern local ha decidit executar-la per atendre les inquietuds dels veïns i les veïnes, com a aposta per a millorar la qualitat de vida i garantir un entorn segur i agradable a tothom. 

Es pretén també impulsar el comerç i l'hostaleria local perquè així la gent gaudirà de les festes de la setmana i les que facen les seues compres tindran un entorn més tranquil i lliure de vehicles, mentre els més menuts guanyen també en seguretat prop d’un parc infantil.