L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

diumenge, 24 de desembre del 2023

El Centre Excursionista reedita amb 100 nous exemplars el llibre de fotografies "Retrobem les nostres arrels".

 

El Centre Excursionista ha efectuat una nova edició reduïda - només 100 exemplars- del llibre de fotografies ""Retrobem les nostres arrels". Són moltes persones les que s'havien interessat pel llibre, i el Centre Excursionista ha decidit fer una nova edició però en aquesta ocasió es vendran en les paperies del poble: Puntets, Suinval i Ferrando.

La primera edició, subvencionada per la regidoria de Cultura, va ser de 300 exemplars, i la gran demanda va propiciar una segona edició d'altres 300 exemplars. En aquesta ocasió, la tercera edició és més reduïda i només seran 100 exemplars.