L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 23 de desembre del 2023

El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" va celebrar dijous l'acte de clausura


El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V", que organitza any rere any la regidoria de Foment, va celebrar dijous, dia 21, en la Casa de la Cultura l'acte de clausura de les activitats docents i laborals dutes a cap durant l'any en que ha estat funcionant el taller, que foren explicades a traves de vídeos als assistents.

Els alumnes varen rebre en el transcurs de l'acte el corresponent diploma-certificat que testimonia els ensenyaments rebuts i que els obri les portes a una nova i millor vida laboral. 

 

 

L'acte va comptar amb l'actuació en concert de la "Ventolin's Band" dirigida per J.L. Palomares Peñalba i en la qual van col·laborar Masahiro Aramaki, a la guitarra, Hugo a la bateria, el cantant Alan i el mateix regidor responsable de l'àrea de Foment, Josep Llàcer, clarinetista a la banda local, va participar també en les actuacions musicals.

 

 

El saló de la Casa de la Cultura va comptar amb molta presència de familiars i amics de les 30 persones que, en les distintes especialitats de jardineria i manteniment de zones verdes; conservació, millora de muntanyes i repoblació forestal i obra i pintura decorativa en construccions han pres part en el taller.

Josep Llàcer, regidor de Compromís i responsable des de fa anys dels Tallers d'Ocupació, va destacar en unes paraules dirigides als assistents la gran tasca que fan les/els tècnics del departament de Foment Local així com tot el personal docent del taller i que fan possible, any rere any, aquests tallers que tan beneficis ha dut a la ciutat i als veïns, homes i dones, que hi han participat en els cinc anys d'existència.

 

 

Josep Llàcer va donar l'enhorabona i va animar als alumnes a aprofitar tot el que han après al llarg d'aquest any perquè els facilitarà millorar la seua ocupabilitat i tindre un horitzó de vida més digne. També va assenyalar que des del 2013 que va agafar la responsabilitat de l'àrea de Foment de Tavernes, tots havien treballat de valent i millorat any rere any els cursos i tallers d'ocupació fina a situar Tavernes com a referent en l'àmbit de la formació ocupacional dins dels programes que oferta Labora.

El regidor de Compromís va apel·lar a la Generalitat a continuar i fins i tot a incrementar els diners destinats a aquests programes de formació laboral de persones desocupades que tant beneficien als alumnes i als municipis, gracies a les múltiples activitats que hi duen a cap. En el cas de Tavernes, per citar-ne alguns, esmentem el parc del Cambro, la reforma de l'Escola de Musica i les múltiples activitats de manteniment i millora d'espais urbans.