L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 17 de desembre del 2023

El taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" s'acomiada oferint a la ciutat una excel·lent obra de decoració nadalenca

 

El taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" finalitza les activitats en aquest més de desembre i s'acomiada de la millor manera possible: oferint a Tavernes una altra de les moltes actuacions que tant han agradat a la ciutat i a tota la ciutadania. 
 
En aquesta ocasió el taller ens proposa un bosc màgic on veiem representants molts dels elements que aquests dies alegren i decoren les llars. Una decoració nadalenca, confeccionada amb elements naturals, majorment troncs i branques d'arbre, i ubicada al passeig del País Valencià. És obra de l'alumnat del taller de Jardineria que ha posat el màxim interés i il·lusió per muntar una composició que es basa en les obres de l’artista Diego Sancalixto i on l’alumnat  ha afegit el disseny i la decoració vegetal. Podeu vore diverses imatges tot seguit.
 
 
 
 
 
 
 
Diverses vistes del treball dut a cap
 
 
 
I l'any que ve, 2024, serà el Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes VI" 
 
El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V", el cinqué que organitza la regidoria de Foment dirigida pel regidor Josep Llàcer, de Compromís,  acaba les activitats en aquest més de desembre després d'haver donat durant un any treball i ensenyament a 30 alumnes en les especialitats d'obra i pintura, forestal i jardineria. 
 
Però tot no acaba ací: les gestions de Josep Llacer al front de la regidoria de Foment  han aconseguit les subvencions que calen del programa  "Labora" del Servei Valencià d’Ocupació i Formació per poder dur a cap, durant el 2024, el pròxim taller  "Millorem Tavernes VI" que iniciarà les activitats a finals d'aquest més i per al qual "Labora" ja ha efectuat la selecció de participants. 
 
 
 
 
Els alumnes en plena tasca de muntatge
 
 
Per la nostra banda, felicitar a la regidoria de Foment i funcionaris pels sis anys de taller d'ocupació i també a tot l'equip humà, alumnat i professorat,  per aquesta obra nadalenca que se suma al mural de Jaume I del 9 d'octubre i a totes les actuacions dutes a cap al llarg d'enguany en benefici de Tavernes. Unes obres que fan costat a les d'anys anteriors, com la millora de l'Escola de Música, o la creació del parc del Cambro, entre les més notables.