L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 4 de desembre del 2023

Campanya de promoció del comerç local


L'Ajuntament de Tavernes i l'Associació de Comerciant dediquen 3.000 euros a una nova campanya de promoció del comerç local, mitjançant la qual 120 vallers/valleres podran adquirir 120 targetes de consum al preu de 25 euros. 
 
La campanya implicara unes compres totals de 6.000 euros en els comerços col·laboradors, donat que la despesa per targeta serà de 50 euros: 25 euros que pagaran els particulars beneficiats i uns altres 25 euros subvencionats per les entitats organitzadores.
 
La campanya es presenta amb el títol de "Duplica la teua alegria este Nadal" i tindrà una durada des d'avui, dia 4 de desembre, fins al 7 de gener.  Cal completar un formulari i realitzar la reserva, i els 120 primers afortunats que reserven vàlidament rebran després un missatge de WhatsApp de confirmació amb els detalls de la recollida de la teua targeta de consum. 
 
Formulari de reserva: https://bit.ly/formularireserva
Comerços que hi participen: https://bit.ly/LlistaComerços