L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 18 de desembre del 2023

La coral Bolomor participa en el Festival de la Cançó Popular celebrat al Palau de la Música

El cor de l'escola d'adults Bolomor va participar en el XXVII Festival de la Cançó Popular que va tindre lloc ahir de matí al Palau de la Música de València, un acte que suposava reprendre aquest esdeveniment nadalenc després de quatre anys sense celebrar-s'hi per les reformes del Palau. 

 

 
 
 
 

 El cor Bolomor va estar dirigit per Jordi Lledó, en la que era la primera actuació després del canvi de director, i va interpretar "Cristo de Palacagüina", "Pastorets i pastoretes", "Chiquirriquitin", "La pastora Caterina" i "Farà lluneta", nadales populars.

 


Carmen Canet i Jordi Lledó en representació del cor valler varen rebre del vicepresident de la federació de folklore valencià el detall per la seua participació. 


 

La coral Bolomor de Tavernes va participar conjuntament amb l'Escola Coral de Veus, d'Albal, la Coral de l'Agrupació Musical Santa Cecília del Grau de València i la Coral de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona.