L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 29 de desembre del 2023

ACTUALIZADA PRIMERES HORES VESPRADA: L'arribada de joves al Festivern és incessant des de primeres hores del matí


Actualització: Us oferim dalt una imatge global panoràmica de la zona de l'acampada presa al migdia, ja fa unes hores, on s'observa com s'ha incrementat l'arribada de festiverners i festiverneres.

 

Talment, en la imatge anterior, de la mateixa hora, s'hi comprova com es van omplint les zones dedicades a aparcament de vehicles.

A partir d'ací, és el que havíem publicat aquest matí.

 

 

Ja ha començat. L'incessant degoteig de joves ( i vehicles) s'iniciava de bon batí, de manera que a les 9 la cua per acreditacions i entrades a la zona d'acampada presentava l'aspecte que podeu vore en les fotografies. I com és lògic, l'aparcament començava a omplir-se mentre altra filera de cotxes esperava torn en el camí paral·lel a la carretera.

 

 

 

Són centenars de joves qui novament assisteixen al Festivern, joves carregats amb motxilles i les tendes per a muntar en l'esplanada, colles d'amics i amigues, molts d'ells ja coneguts d'altres edicions que es retroben novament a Tavernes i al Festivern, el millor festival valencià de les Comarques Centrals ( i també de molt més enllà, car ens visiten joves de tots els punts geogràfics del domini lingüístic).

 
 La marea de gent jove - es pot arribar fins a les 10.000 persones - omplirà Tavernes, es deixarà notar en els establiments i comerços, i també al sector hostaler que té punts de menjar ja preparat. En conjunt una injecció a l'economia local, però  a més, novament Tavernes serà una ciutat alegre, divertida, la més vital i dinàmica de les comarques centrals,  oblidant una vegada els temps en que la ciutat quedava solitària perquè en aquests dies milers de joves vallers i valleres, viatjaven a altres ciutats per festejar el Cap d'Any amb el que suposava usar vehicles per a desplaçar-se a altres localitats i el corresponent perill. 
 
 
Les fotografies que publiquem ens mostren com ha anat creixent, al llarg del matí i fins a les 10 hores l'arribada de festiverners i festiverneres.