dissabte, 30 de desembre del 2023

La zona d'acampada del Festivern posa el cartell de "completa".

Les arribades no s'han deturat. Ahir per la vesprada el riu de jovent que arribava a Tavernes va continuar fins la posta del sol i avui pel matí s'han représ les arribades, amb menys intensitat que ahir, que per alguna cosa era el primer dia de Festivern i sempre és el de major aglomeració.

 

 

Les imatges que us oferim són prou eloqüents, en parlen a soles, de l'ambientàs que hi ha en la zona d'acampada, pràcticament plena, però que amb bastant seguretat continuarà omplint-se més encara fins ocupar tots els espais possibles. El fet que el cap d'any siga en diumenge, i el dilluns, primer dia festiu ajuda al desplaçament a Tavernes del jovent, també empés per un gran cartell de grups participants.

Una primera imatge que obri aquesta crònica feta des de la pujada a Les Creus i que permet contemplar amb tota la grandiositat la força que té el Festivern. Les altres fotos preses de dalt, però ja més a tocar el terra, per acabar amb unes imatges de les tendes muntades en l'acampada. 

 

I tot això unit a un ambientàs grandíssim, amb els carrers plens i la gent en moviment bé per anar de compres, bé com molts altres, sobre tot famílies, per assistir al Festivernet per a menuts, o per participar en el correbars.

D'una forma o altra, i aprofitant el bon oratge i dia asoleillat, hi ha molt bon ambient, molta alegria, i molta festa. Un any més celebrem a Tavernes el Festivern i acollim amb els braços oberts a joves arribats de punts molt diversos de la geografia peninsular per festejar l'arribada del nou any. Bon Festivern i millor entrada a l'any nou.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.