L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 11 de desembre del 2023

Campanya contra els excrementes d'animals en voreres i carrers del Taller d'Ocupacio per a Dones "Millorem i Creixem"


El Taller d’Ocupació per a Dones "Millorem i Creixem" depenent de la regidoria de Foment que dirigeix el regidor de Compromís ha posat en marxa la campanya "Stop Caques" amb l'objectiu de conscienciejar els propietaris d'animals de l'obligació d'arreplegar els excrements i, sobre tot, no fer les necessitats per les voreres, i en el cas del pipi portar-lo al clavegueram i rentar després el lloc embrutat.
 
El taller ha repartit els cartells informatius per la ciutat i dijous, dia de mercat, l'alumnat i equip directiu estaran en el paper informant i repartint adhesiu sobre la campanya que s'inicia ara.

Us oferim el vídeo informatiu que han confeccionat