L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 19 de desembre del 2023

La Valldigna serà fi d'etapa de la Volta Ciclista al País Valencia el dia 1 de febrer

 

El pròxim 1 de febrer la Valldigna rebrà la segona etapa de la 75a edició de la Volta Ciclista al País Valencià, etapa que tindrà un recorregut de 140 quilòmetres amb eixida a Canals (La Costera).

La segona etapa transcorrerà per les comarques centrals valencianes (la Costera, Vall d’Albaida, la Ribera i la Safor-Valldigna, i ho farà amb un recorregut que ofereix moltes pujades i baixades, o siga allò que se'n diu un trencacames, i molt propicia a les escapades, tot i que l'organització preveu un final a l’esprint.

Encara que està per decidir, probablement el final d'etapa siga a Simat, falta encara decidir la ubicació final que triarà la Mancomunitat, on un dels punts possibles és la plaça del monestir de Santa Maria de Valldigna que emmarca el cenobi cistercenc. 

Així que, a partir d'ara, i com que hi ha presència internacional en la volta, serà fàcil trobar per les carreteres i més encara les de muntanya, grups de corredors entrenant i aprofitant també per supervisar el traçat, com també pot passar a la  Vall d’Ebo, que acull la quarta etapa, la qualificada com a "reina"  amb inici a Moraira i terminació en la pujada a la Vall d’Ebo, possiblement el port que més trànsit té del món per a ciclistes professionals.

La Valldigna disposarà per tant d'un gran aparador i publicitat a nivell mundial donat que la ronda valenciana serà retransmesa als cinc continents.