L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 4 de desembre del 2023

Càritas agraeix la participació veïnal que ha permés recaptar 2.380 euros per als objectius de l'entitat

 

Càritas Interparroquial de Tavernes ha agraït l'extraordinària participació de la població vallera en la Trobada Multicultural del passat divendres, dia 1, amb la qual cosa s'ha aconseguit recaptar 2.380 €,  que és una  quantitat superior a totes les recaptades en altres trobades.  

"El més important va ser poder gaudir del bon ambient creat per totes les persones assistents : participants, voluntariat , col·laboradors/es i autoritats, cosa que aconseguia allò que es pretenia, que la trobada fóra un punt d’encontre,  de  conscienciació i sensibilització social on s’obriren espais de relació normalitzats entre la població veïnal de Tavernes" ha assenyalat Càritas Interparroquial en una nota que ens ha remés i que agraïm.

 

 

L'entitat informa que tot el que va recaptar anirà destinat a les famílies que acudeixen a l'entitat i als distints projectes que duen endavant, per tal de donar resposta, en la mesura de lo possible, a les greus necessitats que s'han generat els darrers mesos i que fan que el número de participants vaja augmentant.

L'entitat ha agraït a tots i totes la seua aportació amb dolços i salats, i també per compartir i fer-nos partícips de la seua cultura gastronòmica, a les entitats i partits polítics que donen recolzament, el personal del Mercat Municipal per la seua professionalitat i paciència, a la Brigada Municipal per ajudar-nos amb la intendència  i a l’Ajuntament per coordinar l'ajuda. També tenen un record als mitjans de comunicació i i xarxes socials per donar sempre difusió als projectes de Càritas.




 

L'entitat té un agraïment especial als alumnes de l’Escola de Guitarra de l’Escola d’adults Bolomor per la seua excel·lent actuació i la seua contribució a omplir d’alegria la trobada.  

Segons la nota i fotografies remeses per Càritas