L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 30 de desembre del 2023

AVUI DIA 30: Les activitats i actuacions que ofereix el Festivern, amb el Festivernet per als xiquets i xiquetes


El Festivern es presenta animat amb el tradicional correbars amb "La Trocamba Matanuska", les actuacions dels grups local "Repom" i Putotabaco" a la plaça major i un passacarrer amb la "Vall Tu-Kà", com a aperitiu a la que s'espera a la nit, amb l'actuació del grup "Zoo". Tota la informació al cartell superior.

 


 
Un grup "Zoo" que serà el protagonista de la primera edició d'un esdeveniment musical organitzat i  dedicat especialment a xiquets i xiquetes, el "Festivernet", avui a partir de les 12'30 hores del matí, amb un espai infantil ple de música i activitats.
 
El concert infantil és fora de la programació del "Festivern" i l'entrada serà gratuïta per als menors de 12 anys.