L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 5 de desembre del 2023

El CEIP Magraner celebra el Dia Internacional de la Diversitat Funcional amb múltiples activitats educatives




El CEIP Magraner,  Centre Educatiu Promotor de l'Activitat Física i l'Esport i centre UNESCO, ha finalitat una setmana de gran activitat per tal de celebrar el Dia Internacional de la Diversitat Funcional, que es commemora cada any el 3 de desembre.

Les activitats educatives per donar a conéixer aquesta diada i conscienciejar als alumnes i demés membres de la comunitat educativa del centre han treballat a més de les explicacions  diversos esports adaptats  i han visualitzat un vídeo de Miguel Ángel Navarro Riofrio on l'atleta explicava  com és el seu dia a dia com a esportista de natació adaptat després de patir una amioplàsia muscular congènita. 

 

 

Dins de les activitats a l’àrea d’Educació Física, Fran Chordà,  com a jugador i coordinador del Club de Bàsquet del Petraher, del barri de Patraix (València), va portar a cap una activitat de bàsquet adaptat. 

El valler Fran Chordà, que estava acompanyat per la seua família va explicar que la seua paraplegia li va vindre en l'adolescència per una esclerosis que li va afectar la medul·la espinal, però això no li ha impedit poder practicar aquest el basquet. La Regidora d’Educació, Encar Mifsud, va donar suport amb la seua presència a les activitats desenvolupades.

 

 

L’alumnat del CEIP Magraner, per tercer any consecutiu, va gaudir molt al llarg de la setmana organitzada per celebrar el Dia Internacional de la Diversitat Funcional, commemoració que va resultar plena de noves experiències i de desenvolupament de l’empatia a través de les diferents activitats programades per treballar la diversitats funcional.

Remés