L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 23 de desembre del 2023

El CEIP Magraner du a cap activitats solidàries en el tancament del trimestre escolar

 



El CEIP Magraner ha dut a cap diverses activitats solidàries dins dels actes d'acabament del trimestre escolar. Els alumnes del centre, i en especial els de 6é de primària que han estat els encarregats de recollir les aportacions, ha finalitzat amb molt d'èxit un any més la "Campanya del quilo" dirigida a l'alumnat i famílies del centre. 

La campanya és una activitat solidària, on cal destacar l'ampla participació de l'alumnat i llurs famílies, cosa que ha facilitat arreplegar una bona quantitat de menjar no perible que anirà destinat com ajuda a les famílies més necessitades del poble. El centre ens indica que remarquem l'agraïment per la generosa participació i aportació.

 


 

188'30 euros escolars en benefici de Càritas

El "Segell solidari" ha estat també una altra de les activitats solidàries engegada pel centre en benefici de Càritas Tavernes, a partir d'una activitat escolar que ha reunit el treball de l'àrea de plàstica i manualitats en confeccionar la tarja de felicitació amb el component formatiu i de conscienciació d'ajuda a les famílies valleres necessitades.

.

 

Un carter va ser l'encarregat d'arreplegar les cartes que contenen les felicitacions fetes pels alumnes i que es rebran els pròxims dies a les cases. El segell de les cartes, el segell solidari,   ha permés arreplegar 188'30 euros per als objectius de l'ONG Càritas Tavernes. 


Remés