L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 30 de desembre del 2023

El Festivernet, per als menuts de casa, ha estat una gran matinal musical on han gaudit al màxim els fills.... i els pares!!!

 

Èxit, èxit, èxit.... Un gran esdeveniment del qual han gaudit els menuts i menudes de casa o ¿serà millor dir els pares? Perquè calia estar dins de la carpa per comprovar com els pares competien amb els seus fills a corejar les cançons, a ballar-les... a participar-hi i fer festa, molta festa, moltes cares alegres i contentes, que eixe era l'objectiu.




 

I un grup "Zoo" que no defrauda mai i que, de dalt de l'escenari estant, s'ha unit a la festa amb una total professionalitat i ganes de respondre a la gran gentada d'espectadors que acudia a la matinal de Tavernes. I el resultat: aconseguir que la gent s'ho passarà d'allò més bé.  Era un públic assistent - pares i fills - abocat per complet al grup i la resposta del grup ha estat oferir un recital de la màxima qualitat i professionalitat.

 

 

 

Com molts reconeixen, estaven contents i pagats, ben satisfets, perquè la matinal els havia facilitat assistir i gaudir d'una actuació del que és, ara per ara, el grup punter de la Safor, i uns dels millors en el panorama musical valencià.

Tot un encert aquest primer "Festivernet" que suposem haurà omplert i amb escreix les previsions d'assistència. No sabem el total però tal com estava l'envelat i la dificultat de moure's per dins, tal com hi havia d'espectadors fora de l'envelat, i que s'han venut més de 4.000 entrades, igual érem tots plegats sobre unes 9.000 persones els assistents. 

 

 

 


L'organització ha pensat  molt en els joves espectadors, sobre tot en els més menuts, i havia preparat una zona de jocs que ha estat prou visitada. En acabar el recital, són molts els pares que s'han dirigit als parcs de la localitat per fer el dinar amb els seus fills, i passar una estona entretinguda.

 



En resum i definitiva, una experiència molt positiva aquest primer Festivernet i a esperar que l'any vinent, el Festivern continue a la que ja es la seua llar després de tants anys, Tavernes, i que ens arribe duent de la mà un segon "Festivernet".