L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 22 de desembre del 2023

El CEIP Divina Aurora ha celebrat el festival de Nadal a la Casa de la Cultura

 

El CEIP Divina Aurora ha celebrat avui el seu festival nadalenc a la Casa de la Cultura de la nostra ciutat amb una ampla presència de pares, mares i familiars que han omplit el saló d'actes i han gaudit de valent de les interpretacions dels xiquets i les xiquetes. 


 

Els alumnes del CEIP Divina Autora han interpretat nadales acompanyats pel grup local l'Ajunt de la Bóta, de qual han cantat algunes de les cançons del seu disc "La Valldigna canta nadales", una recopilació del grup i que mostra una part del folklore popular valler. Les famílies del alumnes del centre han seguit amb gran expectació les interpretacions i han gaudit gaudit de l'actuació dels seus fills i filles o néts i nétes.

 

Els joves cantors i cantores han interpretat diverses peces clàssiques del Nadal valencià: "Pastorets i pastoretes", "La nit de matines", "Davall d'una penyeta", "Els pastorets de Morella, "Fum, fum, fum" i després han obsequiat amb "Un bon record per Nadal" una cançó creada i interpretada per l'alumnat. El festival ha acabat amb la interpretació col·lectiva de "Cascavells, cascavells".

 Remés