L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 21 de desembre del 2023

El Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" celebra avui la seua clausura després d'un any de treballs per a la ciutat

 
 
 
Avui dijous dia 21, a partir de les 19 hores està prevista la cloenda del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" en la Casa de la Cultura. L’alumnat, personal directiu, administratiu i docent del taller conviden a la ciutadania vallera a assistir-hi a l'acte, que és d'entrada lliure fins completar l'aforament de la sala.
 
La cinquena edició del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes" que avui celebra la seua clausura ha estat possible gràcies a les gestiones realitzades en la passada legislatura des de la regidoria de Foment Local dirigida pel regidor Josep Llàcer, de Compromís, que aconseguia la subvenció de 754.063'20 euros de "Labora", el programa del Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Una quantitat que es va completar amb una aportació de 50.000 euros de l'Ajuntament per dedicar a material i equipament dels participants.
 
 
Una imatge de la benvinguda als alumnes del que ha estat "Millorem Tavernes V"
 
 
Al llarg d'enguany, l’alumnat ha rebut una formació teòrica i pràctica, amb treballs i actuacions d’adequació i millora en zones i espais del municipi. En total han estat 30 alumnes els contractats dins del taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes V" els que s'han format en les especialitats de jardineria i manteniment de zones verdes; conservació, millora de muntanyes i repoblació forestal; i obra i pintura decorativa en construccions.