L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 5 de desembre del 2023

Tavernes ja ha encés l'enllumenat de Nadal

Tavernes ja llueix el seu enllumenat nadalenc, tant al poble com a la platja, després de la gran tasca duta a cap per la secció d'electricitat de la Brigada Municipal que dirigeix el regidor de Compromís, José Enrique Cuñat. 
 
Tal com vam publicar en el seu moment, la brigada municipal va iniciar els treball d'instal·lació de l'enllumenat a mitjan mes de novembre perquè tot estigués a punt per aquesta setmana festiva,  amb les festes de la Constitució i Puríssima, i que són com un pòrtic de Nadal.
 
 
 
 
 
 
 
Els diversos models models d'il·luminació que s'han fet servir enguany i que consten de cartells de figures il·luminades de motius nadalencs en el Pavelló Municipal, Casa de la Cultura i dissenys de llums per als 130 fanals en el carrer Major, passeig Colón, passeig del País Valencià i plaça Major, així com parcs infantils, tant del nucli urbà com de la platja, amb l'avinguda de la Marina il·luminada i diversos punts en la urbanització, tal com es pot  vore en unes primeres fotografies que publiquem. 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 El regidor de Compromís va confirmar que enguany s'anava a augmentar els punts de lluminàries en el casc urbà i la platja perquè es volia que la il·luminació nadalenca arribe a mes punts de la ciutat, al temps que explicava que els llums emprats són de tecnologia led per reduir el consum en favor de la sostenibilitat. 
 i que siga més sostenible.

El nou enllumenat nadalenc arriba amb els desitjos d'un bon Nadal a tots els vallers i valleres, i una esperança de pau i acabament dels conflictes bèl·lics que tan desassossec ens estan causant aquestes darreres setmanes.