L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 25 de desembre del 2023

El regidor Llàcer, responsable de l'àrea de Foment, aconsegueix una subvenció de 805.600 euros per al taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes VI"

Presentació de l'alumnat del "Taller d'Ocupació Tavernes V" que ha acabat fa uns dies

El Taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes VI" comença en uns dies, i ho fa després de l'acabament del que estat "Millorem Tavernes V",  com una continuació del programa mixt d'ocupació i formació iniciat fa anys i que té com a objectiu fonamental incrementar l'ocupabilitat de les persones desocupades de divuit o més anys. 

El taller VI s'inicia ara, i les activitats es duen a cap al llarg d'un any i finalitzarà en desembre del 2024. El taller facilitat la inserció laboral, combinant la formació amb l'ocupació, mitjançant la realització d'accions formatives en alternança amb la realització d'obres o la prestació de serveis d'utilitat pública o interés social a Tavernes.

Les gestions dutes a cap des de la regidoria de Foment, tant pels tècnics com pel regidor de Compromís, Josep Llàcer, el qual dirigeix des de fa dues legislatures (amb aquesta serà la tercera) ha aconseguit una subvenció de 805.600,80 euros del organisme autonòmic "Labora" (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) .per al taller que es complementa amb 50.000 euros de l'Ajuntament, per a vestimenta, materials, etc.

 

El regidor de Foment, Josep Llàcer,  responsable des del 2015 de la gestió dels Tallers d'Ocupació

Un any més les persones destinatàries del programa són desocupades majors de 18 anys i demandants d’ocupació, registrades en un servei públic. Els Tallers d'Ocupació tindran una duració de dotze mesos, equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball, i l'alumnat es contractat mitjançant un contracte per a la formació per import del Salari Mínim Interprofessional vigent en cada moment.

Les 30 persones que inicien aquests dies les primeres activitats del taller rebran en acabar el taller els certificats de professionalitat de nivell 1.2. Les especialitats, com ja es habitual en els Tallers d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes" seran: 1) activitats de jardineria, amb instal·lació i manteniment d'espais verds 2) Activitats en la conservació i millora de monts, incloent-hi repoblació forestal i tractaments silvícoles 3) Activitats d'obra i acabats en urbanització, incloent-hi la pintura decorativa en construcció.