L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

divendres, 15 de desembre del 2023

"Tavernes Camina" visita el monestir de Santa Maria en la passejada d'avui


Els i les participants en el programa "Tavernes Camina" continuen recorrent el terme valler i el de la Valldigna, i avui divendres s'hi han apropat fins a Simat, on han pogut visitar el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna.

Els assistents a la passejada d'avui han pogut conéixer el monument en el reconegut per les estances del que fou en el seu dia el monestir del Cister més important de les terres valencianes. 

El programa "Tavernes Camina" està organitzada pel Centre de Salut amb la col·laboració de les regidories de Sanitat, que presideix Zeus Grau d'EU, i la d'Esport, presidida per Josep Llàcer, de Compromís, amb la coordinació i recolzament del Departament de Salut de Gandia.